Webbadressen till Flygfotohistoria heter endast www.flygfotohistoria.se, inget annat.
Har du bokmärkt eller länkat till oss kan du behöva anpassa länken.

Har du lagt ett bokmärke eller en länk på en hemsida som går till oss kan du behöva anpassa länken. Fram tills nu har man kunnat surfa in på Flygfotohistoria via en länk som haft ändelsen .mine.nu (www.flygfotohistoria.mine.nu). Den adressen upphör nu och istället kommer endast denna att användas: www.flygfotohistoria.se. Detta är en svensk sajt och därför är ändelsen .se helt naturlig. Båda adresserna har hittills fungerat, men nu tar vi alltså bort .mine.nu. Det som händer om du går in på den gamla är att du direkt skickas vidare till .se, automatiskt.
Men har du själv en hemsida, eller ansvarar för en, och du har en länk där som pekar mot .mine.nu, då är det klokt att ändra den länken. En besökare som använder länken kommer visserligen automatiskt att komma till .se men då endast till första sidan "Hem". Om din länk pekar på en speciell serie eller speciellt bildmotiv i arkivet, då kommer länken inte att leda ända dit utan endast till "Hem", alltså första sidan.
Det är vår avsikt att underrätta de som har sådan länkar så att de får chans att ändra dem, men det finns så många "därute" som länkar till Flygfotohistoria att det är svårt att nå alla.
Har du alltså en länk som pekar mot en särskild serie eller bild här så bör du söka upp den serien / bilden och kopiera in den adressen i ditt länk-manuskript. Är detta klart? Hör annars av dig till johan@flygfotohistoria.se.

Borttagandet av .mine.nu har redan skett, den automatiska vidarekopplingen till .se kommer att införas inom kort.

© Flygfotohistoria, samtliga rättigheter förbehålles.
Företaget Flygfotohistoria drivs av Johan Ahlén
Webbplatsen utvecklas av Nils Ivanson