Vi lanserar en ny produkt – förstoring i format mellan de mindre korten och de stora tavlorna. Se vår nya prislista!

Det kan vara lite smått med ett kort i format 13 × 18, och det kan vara lite mäktigt med en stor tavla. Det gäller att ha plats på väggen!
Så på begäran introducerar vi nu en förstoring i format mitt emellan: 34 × 26 cm. Det precisa måttet avspeglar proportionerna i de negativ som detta arkiv vilar på. Så om du beställer en sådan förstoring då kommer HELA motivet med.
Bilden levereras på ett papper som är 40 × 30 cm, och på den ytan är bilden framkallad, så att det blir en generös vit kant runt om. 40 × 30 är ett standardformat för den som själv vill rama in direkt. En passepartout är nog att föredra på sikt i alla fall, så att inte bilden ligger an direkt mot glaset.
För glasas in bör en sådan förstoring. Bilden levereras ihoprullad i en kartongtub och hur spännande det än är att veckla in och ut så mår en sådan bild inte bra av att finnas på ett köksbord dagar eller veckor i ända. Det blir lätt veck och / eller hundöron. Så beställ gärna bilden, men ta den till en rammakare, eller skaffa en standardram och gör jobbet själv!
I vilket fall ger en sådan förstoring ordentligt med detaljrikedom och är ett mycket prisvärt alternativ till tavla respektive kort.
Välkommen med beställningar!

© Flygfotohistoria, samtliga rättigheter förbehålles.
Företaget Flygfotohistoria drivs av Johan Ahlén
Webbplatsen utvecklas av Nils Ivanson